BestEl

Din personliga elleverantör!

Om BestEl

 BestEl är en elleverantör med stark lokal förankring i Västra Götaland. Företaget bildades år 2000 av tre ekonomiska föreningar inom elnätsbranschen: Bjärke Energi, Vara Energi och Västra Orusts Energitjänst. Vi levererar el från 100% förnybara energikällor till 17 000 konsumenter. Till en början verkade vi främst lokalt på våra stationeringsorter då vår grundtanke är att tillsammans med våra kunder verka inom och arbeta för att bevara den lokala prägeln. Efterhand har fler och fler upptäckt fördelarna med BestEl som elleverantör. Att vi ständigt växer gör att vi hela tiden behöver hålla fokus och ha framåtanda. Idag har vi kunder från Haparanda i norr till Ystad i söder.

Där slutar också likheterna mellan oss och många andra elbolag! Vår filosofi är att det jobb vår bransch gör kan utföras på många olika sätt, det är människorna som gör skillnad! På BestEl har vi samlat en styrka av professionella medarbetare med lång erfarenhet från branschen. Engagerade och erfarna medarbetare som varje dag går till jobbet med följande ledord i ryggraden:

Hållbart – Vi arbetar med en långsiktig hållbar utveckling som omfattar kundrelation, ekonomi och miljö.

Nära – Vi är kundernas personliga rådgivare.

Enkelt – Våra kundrelationer präglas av enkelhet utifrån kundens perspektiv.

Totalt är vi 11 medarbetare fördelat på tre kontor som tillsammans har många års erfarenhet från elbranschen. Vi är övertygade om att Du kommer att känna Dig väl omhändertagen och trygg med ditt elavtal. När Du väljer BestEl har Du som vi tagit ställning: Vi månar om miljön och stödjer småskalig produktion av vind och vattenkraft!

Från och med den 1 december 2010 inledde BestEl ett samarbete med Göteborg Energi DinEl AB för att kunna erbjuda våra kunder olika typer av avtalsformer med mer konkurrenskraftiga priser.