Om BestEl

BestEl är en elleverantör med stark lokal förankring i Västra Götaland. Företaget bildades år 2000 av tre ekonomiska föreningar inom elnätsbranschen: Bjärke Energi, Vara Energi och Västra Orusts Energitjänst. Vi levererar el från 100% förnybara energikällor till drygt 16000 konsumenter. Vår vision är att vara ett elhandelsbolag som bryr sig lika mycket om alla kunder, oavsett hur hög förbrukning de har eller vad de har tecknat för avtal. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg med elavtalet du tecknar hos oss. Vi uppdaterar våra priser kontinuerligt efter börsen och ser till att du får ett så förmånligt avtal som möjligt! BestEl har kunder över hela landet, men tack vare vår lokala profil och strävan efter att göra vårt bästa varje dag, lyckas vi behålla vår personliga service och enkelhet.

Vår filosofi är att det jobb vår bransch gör kan utföras på många olika sätt, det är människorna som gör skillnad! På BestEl har vi samlat en styrka av professionella medarbetare med lång erfarenhet från branschen. Engagerade och erfarna medarbetare som varje dag går till jobbet med följande ledord i ryggraden:

Hållbart – Vi arbetar med en långsiktig hållbar utveckling som omfattar kundrelation, ekonomi och miljö.

Nära – Vi är kundernas personliga rådgivare.

Enkelt – Våra kundrelationer präglas av enkelhet utifrån kundens perspektiv.

Våran kundtjänstpersonal finns fördelad på tre kontor som tillsammans har många års erfarenhet från elbranschen. Vi är övertygade om att du kommer att känna dig väl omhändertagen och trygg med ditt elavtal.

Sedan år 2010 ingår BestEl i koncernen Göteborg Energi AB.