Samhällsengagemang

Givewatts

BestEl stöttar sedan flera år organisationen Givewatts som ser till att skolbarn i Östafrika som inte har el hemma får tillgång till solenergilampor. Detta bidrar till förbättrade framtidsmöjligheter och ett hälsosammare levnadsklimat genom att slippa fotogenlampor.

Vill du veta mer om projektet: https://givewatts.org/

Bestel run for earth hour

Under 2019 startades BestEl Run for Earth Hour där vi släcker ett motionsspår på ett av våra nätområden. Per deltagare skänker BestEl 50 kr till världsnaturfonden. Första året deltog 159 motionärer, vilket gav 7950 kr till WWF. Vi rundade såklart upp till 8000 kr!

Vi gjorde ett tappert försök att genomföra BestEl Run även under 2020, men fick tyvärr se oss besegrade av den rådande pandemin. Vi skänkte givetvis pengar till WWF ändå, 8000 kr precis som föregående år.

2021 bjuder vi in till BestEl Run for Earth Hour -Home Edition. Man springer 5 km på valfri plats under vecka 12. Fina priser och självklart skänker BestEl 50 kr per deltagare till WWF. Håll utkik under nyheter och på vår Facebook-sida för detaljer!

barncancerfonden!

Vi har valt att skänka 30 kr till Barncancerfonden per varje nytecknad elektronisk faktura. Du som kund väljer enkelt epost- eller e-faktura och är då med och bidrar till forskning och läkemedelsframtagning för att minska antalet barn och familjer som drabbas.

Under år 2020 skänkte vi sammanlagt 43 080 kr och blev Barnsupporter!
Vi fortsätter vara Barnsupporter även 2021!