Vintersäkra ditt avtal

Har du rörligt avtal och känner dig orolig för vinterns elpriser? Då kan det kännas tryggare att binda till ett fast pris. Vi erbjuder nu ett kortare fast avtal som sträcker sig över vintern eller om man vill finns även längre fasta avtal. Priserna har sjunkit den senaste tiden och våra aktuella priser och avtal hittar du här på hemsidan https://www.bestel.se/elavtal/pristabell/

Om du ändå är osäker på hur du vill göra kan du kombinera fast och rörligt pris. Avtalsformen heter COMBO där halva förbrukningen baseras på ett fast pris som också bestämmer avtalets längd, och den andra halvan av din förbrukning baseras på rörligt timspotpris.

Avtal går bra att teckna via hemsidan, mail eller telefon.

Varmt välkommen att höra av dig till oss vid frågor!

info@bestel.se
Bjärke 0322-650 500
Ellös 0304-548 80
Vara 0512-79 70 80

21 augusti 2023
← Se fler inlägg