Oroligt på elbörsen – vi hjälper dig!

Sedan Ryssland invaderade Ukraina den 24e februari har priserna på elmarknaden återigen stigit. Många börser påverkas av kriget, och eftersom energibörsen är beroende av andra marknader, slår det såklart igenom även i vår bransch. Många elleverantörer har på grund av detta helt slutat att erbjuda fastprisavtal, eftersom man riskerar att sälja el utan marginal pga kraftiga rörelser på marknaden. Vi har valt att göra något slags mellanting; vi erbjuder bara ett fastprisavtal + rörligt avtal på hemsidan, men ringer du till oss kan vi (om det vid tillfället finns priser utställda på börsen) erbjuda dig allt mellan 6-48 månader avtal. Notera då att prissäkran på börsen endast gäller 15 minuter.

Har du ett elavtal som löper ut senare i år/början av 2023, kan du redan idag välja att teckna om avtalet. Då erbjuder vi pris med start då ditt nuvarande avtal löper ut.

Ex. Ditt elavtal löper ut 2022-10-31. Vi erbjuder dig start 2022-11-01, med pris som gäller för den aktuella avtalsperioden. Ju närmre i tid avtalet ska starta, desto högre är priset.

Vi tecknar inga avtal längre än 2026-12-31, eftersom vi inte vet hur marknaden kommer att se ut framöver.

16 mars 2022
← Se fler inlägg