E.ON knackar dörr i Vara med omnejd

Många i Vara och områden runt omkring har under de senaste veckorna blivit kontaktade och besökta av E.ON.

Vi vill upplysa dig som konsument om att vi inte har något samarbete. E.ON vet inte vem du har som elleverantör och de vet heller inget om vad du betalar för din el idag.

Hos en av våra kunder påstod sig försäljaren behöva uppdatera elmätaren. E.ON som elhandlare har ingenting med din elmätare att göra. Den som servar din mätare kommer alltid från ditt nätbolag och besöker sker alltid under arbetstid.

Du har ingen skyldighet att släppa in försäljaren i din bostad. Skulle du tacka ja till något erbjudande gäller ångerrätt för distansköp, då kan du säga upp avtalet till och med 14 dagar från det att avtalet ingicks.

31 januari 2020
← Se fler inlägg