Vinn en Ipad Mini i vår monter i Vårgårda

Torsdagen den 18 augusti är startskottet för cykelhelgen i Vårgårda. I dagarna fyra kommer energin att flöda i landsorts kommunen som helt plötsligt förändras till en världsmetropol när cyklister från hela världen fyller gator och torg.

På BestEl gillar vi allt som har med människor, energi och lokalt engagemang att göra och just därför missar inte vi denna helgen. Det hoppas vi inte du hellre gör. I år är vi dessutom stolta sponsorer till detta fantastiska arrangemang och engagemang i Vårgårda.

Vill du träffa oss på BestEl? Kom då förbi Murartorget antingen på torsdag kväll eller under lördagen för då hittar du oss i BestEls monter.
Här kan du bland annat vara med i vår mini-quiz och vinna en Ipad Mini.
Du kan naturligtvis även ta del av vårt specialerbjudande på elavtal.

Välkommen förbi!

bestelballonga

17 augusti 2016
← Se fler inlägg