Grattis alla elanvändare!

Denna kalla och mörka januaridag lyser elen upp tillvaron för svenska folket på många olika sätt.
 
I dag den 23 januari firar vi Elens Dag tillsammans med våra kunder.
Vad passar väl inte bättre denna januaridag än att lysa upp tillvaron för våra kunder med sol, och just solen var temat när vi på BestEls kontor i Sollebrunn hade bjudit in till öppet hus med föreläsning om just solceller på villataket.
 
Ett 60-tal Bjärkebor hade tagit sig vårt kontor för en trevlig pratstund över en fika och lyssna på föreläsningen om solceller med föreläsaren Mikael Larsson. Många ville vara med och tävla om den fina solcellslampan från Eva Solo. Vi återkommer på tisdag med namnet på vinnaren.
Tack för besöket och på återseende nästa år!
 Toppbild Elens Dag
_DSC0007 _DSC0009 _DSC0012 _DSC0015 _DSC0016 _DSC0019
23 januari 2016
← Se fler inlägg