Tack alla kunder vi träffade under Elens Dag

Fredagen den 23 januari firade vi på BestEl tillsammans med våra kunder Elens Dag.

Dagen firades på flera sätt på alla våra tre kontor:

Vara:

Utanför Ica Kvantum i Vara fanns representanter från både Vara Energi och BestEl på plats. Vi träffade många trevliga och nyfikna kunder som stannade för en trevlig pratstund och var med i tävlingen om solcellslampor.

Bjärke:

Under förmiddagen var representanter från Bjärke Energi samt BestEl på besök hos klass 3 i Sollebrunns Skola. Här berättade vi om hur viktig elen är för oss i vardagen. Vi berättade även om barnen på Kenyas landsbygd som inte har samma möjlighet att nå sina drömmar då de inte har tillgång till el. När barnen i Kenya ska göra sina läxor gör de det över en öppen eld eller i det svaga skenet från fotogenlampor. Barnen i klass 3 kommer att skänka en solcellslampa med rent och bra läxläsningsljus till ett barn i Kenya genom den ideella organisationen GiveWatts.

Tack till elever och lärare i Sollebrunns Skola för att vi fick komma!

Under eftermiddagen hade vi öppet hus på kontoret och runt 100 personer kom och firade dagen med oss.

jessan skola_DSC0019 _DSC0028

 

 

Orust:

På vårt kontor i Ellös firade vi tillsammans med Västra Orusts Energitjänst Elens Dag och även här kom några kunder förbi på en fika och trevlig pratstund.

20150123_110934

 

 

 

 

 

20150123_114721

 

20150123_114617

 

 

 

 

#elensdag #givewatts

27 januari 2015
← Se fler inlägg