Tävlingsvinnare – Bästa elspartipset!

I nyhetsbrevet för maj frågade vi efter bästa elspartipset.

Vinnare i tävlingen är Johan Sommervåg från Johanneshov.

Grattis till två biobiljetter som kommer på posten inom kort.

 

Johans bästa elspartips:

Här är ett av mina sätt att ta till vara på vår dyrbara el på bästa sätt:

När jag lagar mat försöker jag tänka storkok så att maten räcker länge utan att jag behöver använda spisen lika ofta. I ugnen har jag en kalksten (används när jag bakar bröd) som lagrar värme och ger ifrån sig värme en lång tid efteråt. Om det är en kall vinterdag får ugnsluckan stå på vid gavel efter att maten är klar. På sätt blir ugnen ett kraftfullt värme aggregat samtidigt som vi får mycket mat. Stenen som ändå är varm är perfekt att rosta bröd på, eller slå in i en handduk och värme en kall säng/rum en ruggig vinterdag.

 

10 juni 2014
← Se fler inlägg