BestEl

Din personliga elleverantör!

Referenser

Personlighet, närhet och ansvarskänsla är tre ord som präglar oss på BestEl i allt vi gör.

Det personliga ligger i vår service till dig som kund där vi gör vårt yttersta för att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen. Samtidigt ser vi uppföljningen av våra kunder som en viktig faktor för att vara personliga och visa att bi verkligen bryr oss.

När du kontaktar oss så slipper du långa telefonköer där du behöver knappa dig fram till rätt person. Största delen av våra kunder finns i Västra Götaland där vi också har vår bas med tre kontor. Allt detta gör att vi är nära dig som kund.

Den el som kommer hem till dig som privatperson från BestEl kommer från 100% förnybara energikällor som sol, vind och vatten. På så sätt tar vi ansvar för miljön. Vi vet också att det är viktigt för dig som kund att känna att du tar rätt beslut när du väljer elavtal. Vi ser det som vårt ansvar att hjälpa dig till rätt beslut.

bestel vi tar hand om dig

Vi gillar BestEl:

”Jag tycker att ni på Best El Bjärke är så otroligt trevliga varje gång man ringer! Det känns bra att jag valde er en gång i tiden, och att jag nu valt att flytta med er när vi flyttar från Göteborg talar sitt tydliga språk. Jag skulle gärna förespråka er inför vänner.”

2015-09-25, Niklas Albinsson-Collander, Göteborg

”Min första relation med BestEl var för ca 15 år sedan. Har inte dragit ur kontakten sedan dess. Det är inte bara elektriciteten som gör att det är varmt i huset. Vid de tillfällen jag behövt rådfråga er på BestEl har jag alltid mötts med en värme och förståelse utöver det vanliga. ”Det är inget problem, det löser vi!” verkar vara deras standardsvar på det mesta. Kommer vara den sista kunden som lämnar in. Spänningen på topp, slår volter av glädje samt ingen amperhet här inte.”

 2014-09-14, Stephan Fougberg, Torslanda

”Vi har de senaste åren valt att köpa el till våra tre fastigheter genom BestEl. Avgörande för vårt var har varit kombinationen av ett konkurrenskraftigt pris och ett snabbt och positivt personligt bemötande. Som kund upplever jag att det funnits två vinnare varje gång vi gjort omförhandlingar och den upplevelsen är lika viktig som 1 öres bättre pris hos ett bolag där jag bara är ett kundnummer bland alla andra. Fortsätter ni i samma stil kommer vi säkert att fortsatt vara kunder hos er.”

2014-09-17 – Anders Bergius, Gullholmen/ Klädesholmen

”Även om mitt avtal närmar sig slutet, så har jag enbart positiva tankar om BestEl. Servicekänslan och bemötandet från Er har varit enormt tillmötesgående. Önskar att fler företag skulle ta efter den modellen. Kommer att höra av mig när avtal skall tecknas på nytt nästa år.”

2014-11-16 – Lars ”Stinsen” Johansson, Åskloster

”De få gånger jag har behövt att kontakta BestEl (vilket ska ses som positivt) har jag blivit proffsigt och vänligt bemött. Allting bara rullar på utan bekymmer som jag uppskattar.”

2014-11-14 – Sören Petersson, Stora Levene

 

Vill du bli vår referenskund? Skicka gärna några korta rader till info@bestel och berätta vad du tycker om oss. Tack för hjälpen!